fbpx
 
Τρίτη - ΣάββατοΤηλ: 26910 60602
ΑίγιοΑιγιαλέως 76, 251 00, Αχαΐα

HomeΘεραπείεςΑποτρίχωσηΡιζική αποτρίχωση - Benessere.gr Κέντρα Αισθητικής Αίγιο Αχαΐας

Ριζική αποτρίχωση

Η ηλεκτρική αποτρίχωση (ηλεκτρόλυση και θερμόλυση) είναι μια κλασσική δοκιμασμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία για πάνω από έναν αιώνα. Ακόμη και σήμερα αποτελεί μια μέθοδο που μπορεί να εγγυηθεί 100% ριζική αποτρίχωση για κάθε είδους ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ανεξαρτήτως χρώματος (ιδιαίτερα για λευκές τρίχες) και τραχύτητας της τρίχας ή χρώματος του δέρματος, σε μικρές περιοχές του προσώπου.

Πως δρα και τι επιτυγχάνει η ηλεκτρική αποτρίχωση
Η ηλεκτρική αποτρίχωση καταστρέφει μόνιμα τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξή της, χάρη στην εισαγωγή μιας πολύ λεπτής αποστειρωμένης βελόνας στο θύλακα της τρίχας και της διοχέτευσης ρεύματος σε αυτόν.

Η σύγχρονη τεχνολογία θέλοντας να εξελίξει τη θεραπεία και να την κάνει περισσότερο αποτελεσματική, γρήγορη και ανώδυνη, δημιούργησε τη μέθοδο Apilus, μία συσκευή ηλεκτρικής αποτρίχωσης που συνδυάζει την κλασική μέθοδο ριζικής αποτρίχωσης με την καινοτομία.

Ριζική Αποτρίχωση

Το Apilus διαθέτει ένα ηλεκτρονικό σύστημα με το οποίο προσαρμόζονται οι παράμετροι του ρεύματος που χρησιμοποιούνται ανάλογα με το είδος της τρίχας (χνούδι ή σκληρή τρίχα). Το είδος του ρεύματος που χρησιμοποιείται σε κάθε περίπτωση είναι τέτοιο που καταστρέφει την τρίχα σε μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου, με αποτέλεσμα η αίσθηση του πόνου κατά την εφαρμογή να θεωρείται ανύπαρκτη. Επιπλέον, το Αpilus έχει σχεδιαστεί ώστε να περιορίζει την έκταση της καταστροφής στο θύλακα της τρίχας και μόνο στα αναγεννητικά της κύτταρα, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς και προστατεύοντας το δέρμα.

Πάντα, κάτω από τα έμπειρα χέρια μιας καταρτισμένης και σωστά ειδικευμένης αισθητικού, η αποτρίχωση με το Apilus γίνεται τρίχα-τρίχα. Δηλαδή, σε κάθε θύλακα εισέρχεται η αποστειρωμένη βελόνα και με τη διοχέτευση του ρεύματος προκαλείται θερμική καταστροφή της τρίχας. Αυτό σημαίνει ότι η μέθοδος αυτή, παρότι είναι απόλυτα αποτελεσματική σε κάθε είδους ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ενδείκνυται κυρίως για μικρές περιοχές (πρόσωπο).

Σε μεγάλες περιοχές όπως τα πόδια συνήθως επιλέγουμε άλλες μεθόδους, επειδή η αποτρίχωση γίνεται με «σάρωση» και όχι τρίχα-τρίχα, άρα, είναι πιο γρήγορες στη εφαρμογή. Επειδή όμως οι μέθοδοι αυτές αδυνατούν να αντιμετωπίσουν όλα τα είδη τριχοφυΐας, π.χ., ανοιχτόχρωμο χνούδι και λευκές τρίχες, δεν είναι λίγες οι φορές που το Apilus χρησιμοποιείται μετά από θεραπείες αποτρίχωσης για να απομακρύνει μόνιμα όσες τρίχες παρέμειναν. Η αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης με το Apilus είναι ανεξάρτητη όχι μόνο από το χρώμα της τρίχας αλλά και από το φωτότυπο του δέρματος.

• Σε αρκετές περιπτώσεις ο συνδυασμός δύο μεθόδων αποτρίχωσης είναι αυτός που θα σου χαρίσει τα μέγιστα αποτελέσματα στο μικρότερο χρόνο.

• Η επιλογή της ιδανικής για κάθε περίπτωση θεραπείας γίνεται λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά της τριχοφυΐας (χρώμα, είδος τρίχας, φωτότυπος κ.λπ.). Αυτό προϋποθέτει την άριστη γνώση της ανατομίας της τρίχας και των αιτιών της υπερτρίχωσης, αλλά και τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση της αισθητικού στις νέες τεχνολογίες στον τομέα της μόνιμης αποτρίχωσης και τη σωστή εφαρμογή τους.

* Η βελόνα για την αποτρίχωση δεν χρεώνεται και είναι πάντα μιας χρήσης.

ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
 • 5'....................................13€
 • 10'..................................24€
 • 15'..................................34€
 • 20'..................................42€
 • 25'..................................49€
 • 30'..................................55€

Ραντεβού

Κλείστε το ραντεβού σας, και ακολουθήστε μας σε ένα υπέροχο ταξίδι της προσωπικής σας φροντίδας & χαρίστε στον εαυτό σας Ευεξία, Ομορφιά & Υγεία.

  Beauty Center Aigio, Achaia, Peloponnese
  Σχετικά με το Benessere...

  Ινστιτούτο Αισθητικής Benessere
  Αιγιαλέως 76, 251 00 Αίγιο
  Αχαΐα, Δυτική Ελλάδα

  Τηλ: 26910 60602
  E-mail: [email protected]

  Social media

  Ακολουθήστε μας στα social media και δείτε τις προσφορές μας.

  https://benessere.gr/wp-content/uploads/2020/05/paypal_secure_sm.png
  Σχετικά με το Benessere...

  Ινστιτούτο Αισθητικής Benessere
  Αιγιαλέως 76, 251 00 Αίγιο
  Αχαΐα, Δυτική Ελλάδα

  Τηλ: 26910 60602
  E-mail: [email protected]

  Πληροφορίες
  Social media

  Ακολουθήστε μας στα social media και δείτε τις προσφορές μας.

  https://benessere.gr/wp-content/uploads/2020/05/paypal_secure_sm.png